Kom naar de showroom!


KAGAS heeft een showroom van maar liefst 350 vierkante meter. Daar vind u een uitgebreide collectie gastoestellen, die brandend zijn opgesteld. Een vergelijking van de capaciteit, het geluidsniveau en de prijs van de diverse toestellen is dus zo gemaakt.

C.v.-ketels
In onze c.v. voorlichtings hoek vind u een grote collectie c.v.-ketels en geysers van de merken Nefit, Vaillant, Junkers en Itho. Alle toestellen zijn bedrijfsvaardig opgesteld zodat een reŽel vergelijk te maken is.

Gashaarden
Als Dru sfeerdealer hebben wij een groot gedeelte van de dru toestellen brandend opgesteld staan. Een groot gedeelte van deze collectie werkt middels een gesloten verbrandings systeem waardoor geen schoorsteenkanaal benodigd is IDEAAL VOOR NIEUWBOUWWONINGEN.

Airconditioning:
Sinds 2005 heeft kagas haar diensten uitgebreid met een zeer compleet assortiment airco's waarbij kagas zowel de zakelijke als particuliere klant bediend.

Design radiatoren:
Tevens hebben wij een compleet assortiment Vasko design radiatoren, hoogwaardige radiatoren voor functionele verwarming leverbaar in praktisch alle kleuren.

Infrarood sauna's
Na een succesvolle periode van internetverkoop en de toenemende vraag naar infrarood sauna's hebben wij besloten een gedeelte uit de collectie van Moebius infrarood cabine's in onze showroom te plaatsen zie ook onze collectie en prijzen onder sauna's in het linker menu


Al met al 350m2 voor ieder wat wils, van modern tot klassiek.

Bezoek onze showroom

- 800m2 haarden, schouwen kachels en sfeerverwarming

- Sauna's en Wellness

- C.v.-ketels en Radiatoren

- Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen

- Exclusief dealer van de meest gerenomeerde merken
Copyright kagas 2013
Home                Showroom                Onderhoud                Verhuur                Infrarood sauna's                Contact

Copyright 2005 www.kagas.nl - All Rights Reserved.
Gratis C.v. Check:
BEL: 038-3311565

Contact:

Kagas b.v.
Industrieweg 4
8263 AC Kampen
(tel) 038-3311565
(fax)038-3327637
info@kagas.nl I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Ketel huren?
Nu vanaf Ä. 20,- per maand
Aanbiedingen:
Cashback Nefit ketels