Aangepast Sanitair

Klimaat & Comfort

Aangepast sanitair is tegenwoordig nauwelijks meer van het moderne badkamer sanitair te onderscheiden. Dit komt door het prachtige en neutrale design, de vlakke douchevloeren, de bijzondere douchecabines en moderne instapbaden. Mooie oplossingen om veilig en comfortabel te douchen of zelfstandig in bad te gaan. Het geeft ouderen en minder-validen de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen en om zo goed en lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren.

Beugels en steunen

Handige hulpmiddelen voor een comfortabel en veilig toiletbezoek zijn grepen, steunen en beugels. Er zijn toiletsteunen verkrijgbaar met een gemakkelijke en veilige bediening. De geringste vingerdruk brengt de steun soepel in zijn juiste positie. Een ingebouwde geleidesysteem zorgt voor een goede balans, die plotseling op- of neerklappen verhindert. Bij dit systeem is vergrendeling van de steun in zowel horizontale als verticale positie overbodig.

Op het gebied van douche-installaties zijn tal van vindingen gedaan die zowel senioren als minder- valide mensen in staat stellen zelfstandig en veilig te douchen. Deze voorzieningen lopen sterk uiteen, van een douchecabine die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, via een eenvoudige steun en klapzitjes tot gerieflijke douchestoelen. Er is ook een handdouche op de markt die men aan de slang naar beneden kan trekken en zichzelf vergrendelt op de glijstang als men loslaat.

Meer informatie

Eén van de dingen waarmee minder-validen of senioren als eerste geconfronteerd worden, is de geringe hoogte van de standaard toiletpotten. In dit geval is de verhoogde toiletbril een uitkomt. Deze maakt het gaan zitten en weer opstaan veel gemakkelijker.

Contact  038-3311565

Kagas b.v.
Industrieweg 4
8263 AC Kampen
(tel) 038-3311565
(fax)038-3327637
info@kagas.nl
kvk:  05030540
btw:   NL009243653B01

Laat het ons weten

Versturen