Radiatoren

Radiatoren

Tegenwoordig mogen radiatoren weer gezien worden! Ze zorgen niet meer alleen voor de warmte, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. Natuurlijk moet een radiator de ruimte goed verwarmen. Het is belangrijk om te kijken welke maat radiator voor elke ruimte geschikt is. Onze installateur komt daarom graag bij u thuis om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken.Hij berekent de ruimtes, en rekent uit welke maat radiator in welke ruimte moet komen. Zo geniet u altijd van een optimaal wooncomfort. Maar u heeft daarnaast ook nog de keuze uit diverse modellen en de nieuwste trends. Paneelradiator of ledenradiator? Welke kleur? Zwart, grijs of toch gewoon wit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Standaard radiatoren en designradiatoren

Designradiatoren kunnen net even een ander tintje aan uw interieur geven. Ze hebben hetzelfde verwarmingsprincipe als standaard radiatoren, maar het design past vaak beter bij uw huis of de radiatoren bieden praktische toepassingen. Hoewel het woord design wellicht een futuristische klank heeft, hoeft u zich daar niet door te laten afschrikken.
Designradiatoren hebben alles in zich om in alle interieurs te kunnen integreren. Ze zijn in zeer veel verschillende stijlen leverbaar. Klassiek, landelijk, modern of eigentijds. Het aantal mogelijkheden is vrijwel onbeperkt! De designradiator is de ideale combinatie tussen functioneel en praktisch aan de ene kant en decoratief aan de andere kant. 

Contact  038-3311565

Kagas b.v.
Industrieweg 4
8263 AC Kampen
(tel) 038-3311565
(fax)038-3327637
info@kagas.nl
kvk:  05030540
btw:   NL009243653B01

Laat het ons weten

Versturen