Sanitair

Klimaat & Comfort

Badkamer toe aan vernieuwing?

Als ervaren installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van los sanitair. Voor al uw ingrepen op sanitairgebied kunt u direct contact opnemen met Kagas. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen is Kagas de specialist die u zoekt.

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus. Een advies van ons is daarom ook altijd, schakel een erkend installatiebedrijf in voor de plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt, kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. U mag van een erkende specialist verwachten dat renovatie klussen gedegen uitgevoerd worden. Bij Kagas bent u aan het goede adres!

meer informatie

Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes een frisse uitstraling mee te geven, zonder dat alles vervangen moet worden. Kagas helpt u graag om samen te zorgen voor een badkamer waar u nog jaren van geniet.

Welke stappen zijn er nodig om tot dat resultaat te komen? Er komt veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden voor bad, badmeubel, douche, kranen, toilet, tegels en accessoires. Ook moet er rekening gehouden worden met o.a. looproutes, kleuren, design, verwarming en verlichting.

Contact  038-3311565

Kagas b.v.
Industrieweg 4
8263 AC Kampen
(tel) 038-3311565
(fax)038-3327637
info@kagas.nl
kvk:  05030540
btw:   NL009243653B01

Laat het ons weten

Versturen